22/05/2015

Faré d'alcalde!

Quim Bohils, candidat de CiU a l'alcaldia d'Arbúcies

Si a aquestes alçades algú encara té dubtes de quina és la meva intenció a l’encapçalar la llista de CiU a Arbúcies, aprofito aquestes línies per aclarir-ho: faré d’alcalde. I què vol dir fer d’alcalde? 

Primer, l’alcalde d’Arbúcies ha de dedicar-se a fer d’alcalde d’Arbúcies. No m’imagino sent al poble tan sols unes hores; si els arbuciencs i les arbucienques em fan confiança, em dedicaré plenament a fer d’alcalde d’Arbúcies. Les 24 hores.
A més a més, reduirem els salaris que perceben els actuals membres de l’equip de govern aconseguint un estalvi que, en quatre anys, suposaria gairebé 200.000 euros.

Fer d’alcalde vol dir tenir projecte. No actuar a cop d’improvisacions i de forma desordenada. Entre tots els arbuciencs i arbucienques hem de dibuixar l’Arbúcies del futur i hem de caminar plegats cap a les metes que ens plategem. Des de l’Ajuntament s’ha de tenir un rumb clar i les decisions que es prenen han d’anar en aquesta línia. Amb constància tindrem el poble que volem.

Fer d’alcalde vol dir vetllar pel bé comú. Per la igualtat d’oportunitats. Per facilitar les eines de desenvolupament personal per cadascú. Tothom ha de ser tractat igual. Una societat amb més cultura, amb més educació i amb més benestar és una societat més crítica i més preparada.

Fer d’alcalde vol dir establir mecanismes de participació en la presa de decisions. Les grans decisions de pobles les ha de triar la gent d’Arbúcies. Com equip de govern recuperarem els pressupostos participatius, fomentarem els processos veïnals i de consens en les grans obres i vetllarem perquè la transparència en la gestió dels diners de tots sigui un fet.

Estem en una cruïlla històrica i és hora de fer un canvi a Arbúcies. Unes noves maneres de fer són necessàries: més transparents, més participatives i més eficients. Ara és l’hora de preparar-nos pels reptes del futur i des de Convergència volem comptar amb tots els arbuciencs i les arbucienques per dibuixar l’Arbúcies que ens mereixem, l’Arbúcies de tots i de tothom!

El proper 24 de maig estem cridats a les urnes. A les nostre mans hi passa el futur del nostre poble. Som un equip preparat, il·lusionat i amb ganes per treballar pel arbuciencs i les arbucienques. 

Feu-nos confiança!

Quim Bohils,
candidat de CiU a l'alcaldia d'Arbúcies

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: El màstic de llentiscle

El llentiscle (llat., Pistacia...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La ruda és estimulant i decidida

La ruda és una herba remeiera força...
Àngel Rodríguez Vilagran

Truqueu al mòbil de la meva sogra

Ara fa pocs dies en un conegut...
Tieta Ratafia & CO

Botiga


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar