22/05/2015

Eleccions a Caldes, una cruïlla important

Segir Mir, número 2 de CiU de Caldes de Malavella

Ens trobem davant unes eleccions importants. Sempre ho són d'importants unes eleccions, però amb aquestes ens trobem en una cruïlla que marcarà molt el nostre futur immediat i a mig termini. Hem de valorar i triar bé quin camí triem i qui volem que ens hi acompanyi.

Hi ha alguns partits polítics que ho veuen tot negre, que diuen que el poble ha estat quatre anys parat i que no s'ha fet res. Però per molt que vulguin fer veure una imatge de Caldes catastròfica i desastrosa, els fets són tossuts i la realitat sempre s'imposa. La gent és conscient i pot veure com a Caldes hem prosperat i hem millorat i que encara ho podem fer molt més.

Davant la cruïlla de les eleccions hi ha la possibilitat d'agafar el camí que torna enrere. El camí de tornada al passat, a la vella manera de fer, una manera de fer en negatiu, la d'aquells que sempre estan enfadats, els que sempre estan queixant-se de tot, els que només presumeixen que ells ho fan tot bé i els altres no en saben. Crec personalment que amb aquesta vella manera de fer tot el poble hi sortiria perdent.

Aquests darrers anys s'ha obert un camí nou cap al futur. El tarannà de la gent de convergència, actius i propers, ha transformat l'Ajuntament en un espai obert, on tothom ha trobat sempre les portes obertes amb els regidors i l'alcalde a la seva disposició. Aquest camí, que mira al futur i en positiu, em fa l'efecte que pot ser un molt bon camí.

Perquè m'agradaria que caminéssim junts cap a un poble connectat a la cultura i a les seves associacions. Que el futur espai cultural, a on tindran cabuda les entitats i la formació per adults, amb més espai per la biblioteca i farcit d'activitats, sigui un motor cultural.

M'encantaria que caminéssim junts cap a un poble connectat al futur i connectat amb tots els seus ciutadans. En el que la comunicació entre veïns i l'Ajuntament sigui més directa i ràpida, amb una bona connexió a Internet per tothom i amb innovacions com el whatsapp municipal per poder enviar avisos, queixes i suggeriments des del mòbil.

Em sentiria feliç que caminéssim junts cap un poble encara més viu i unit, en constant millora, aprofitant les bones oportunitats i amb un Ajuntament que sempre estigui escoltant i atenent les necessitats de tots els seus ciutadans.

Davant de la cruïlla que suposen aquestes eleccions municipals, desitjo que molta gent vagi a votar i que hi hagi molta participació. Jo votaré per convergència. Diumenge al vespre ja sabrem el camí que han triat els veïns i veïnes de Caldes. Sigui quin sigui el resultat, espero que Caldes segueixi pel bon camí.

Sergi Mir,
número 2 de la llista de CiU de Caldes de Malavella

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: El màstic de llentiscle

El llentiscle (llat., Pistacia...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La ruda és estimulant i decidida

La ruda és una herba remeiera força...
Àngel Rodríguez Vilagran

Truqueu al mòbil de la meva sogra

Ara fa pocs dies en un conegut...
Tieta Ratafia & CO

Portada


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar