Societat // Hostalric
Fotografia: Els tres guardonats ahir a la vila d´Hostalric. / La Selva TV
13/11/2016 07:43

Hostalric lliura tres Medalles d’Argent al mèrit policial

L’acte d'entrega dels reconeixements va tenir lloc ahir dissabte al matí al Centre Cultural Serafí Pitarra, en el marc de la Diada Policial a Hostalric.

Redacció

El darrer ple de l’Ajuntament d’Hostalric va acordar, per unanimitat, i a proposta del Cap de la Policia Local d’Hostalric, Raúl Barjuan, els diferents guardonats amb la Medalla d’Argent per haver prestat els seus serveis al municipi i a la seva Policia Local de forma desinteressada. Aquest reconeixement va ser lliurat ahir dissabte en un acte al Centre Cultural Serafí Pitarra, i en el marc de la Diada Policial, a Daniel Campos Vives, responsable del grup ADF i de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Hostalric; Salvador Martínez Zambrano, Cap del cos de la guàrdia municipal de Fogars de la Selva, i a Xavier Muñoz Garcia, Caporal en Cap de la Policia Local de Caldes de Malavella.

Durant l’acte, l’alcalde d’Hostalric, Josep Frias, va manifestar en el seu parlament que “tots vostès són el reflex de la col·laboració institucional i de la coordinació existent entre els cossos de seguretat i el poble d’Hostalric. Entre tots estem fent un enorme esforç per combatre els problemes que es plantegen des de la societat i en aquesta batalla estem aconseguint avenços importants”. Josep Frias va afegir que “ a les Juntes Locals de Seguretat anem analitzant les xifres, i encara que aquest any en alguns casos hi ha una disminució de les infraccions penals i en d’altres les xifres són de contenció, no podem abaixar la guàrdia i hem de continuar donant una resposta constant i especialitzada per ser eficaços en la lluita contra el delicte, la delinqüència i l’ incivisme”. 

Els guardonats:

* Daniel Campos Vives, és el responsable del Grup d’ADF i de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Hostalric. Ha estat guardonat per la seva col·laboració amb la Policia Local d’Hostalric i l’Ajuntament de forma desinteressada, estant sempre al millor nivell  professional així com també per part del personal al seu càrrec. Destaca la seva predisposició en qualsevol dels actes i activitats que es fan al municipi, així com la ràpida actuació en cas d’emergència per incendi o temes relacionats amb les inclemències del temps.  

Salvador Martínez  Zambrano, és el Cap del cos de la Policia Municipal de Fogars de la Selva. Ha rebut la Medalla d’Argent per la seva desinteressada col·laboració amb la Policia Local d’Hostalric. Com a Cap del Cos de Guardia Municipal de Fogars de la Selva sempre que s’ha realitzat una intervenció a la vila d’Hostalric, on es requeria recolzament, ha traslladat els seus efectius per col·laborar amb les patrulles. Amb més de 25 anys de servei, gestiona un cos de Guàrdia Municipal que ha servit de referent a molts dels cossos de la comarca de la Selva.

Xavier Muñoz  Garcia,  és el Caporal en Cap de la Policia Local de Caldes de Malavella. S’ha volgut reconèixer  la seva desinteressada col·laboració amb la Policia Local d’Hostalric en els darrers temps. Durant el curs escolar 2015/2016 es van realitzar dos controls de drogues a l’IES d’Hostalric amb la Unitat Canina de Caldes de Malavella. També es van realitzar les pràctiques de tir a les seves instal·lacions, dirigides pel monitor de tir del seu cos policial. Aquest nou curs 2016-2017, està programat realitzar de nou diversos controls a l’IES d’Hostalric amb la Unitat Canina i també dur a terme les pràctiques de tir obligatòries a l’Escola amb la supervisió del monitor de tir de la Policia Local de Caldes de Malavella. Totes aquestes prestacions es fan de forma desinteressada, amb el cost que implica tant de material com de personal. 
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de: Societat

Societat // Comarca
Fotografia: Visita a la nova maquinària i contenidors de NORA que es va fer el juny passat. / CComarcal
16/10/2018 08:52

NORA, l'empresa de gestió de residus de la Selva, inicia el camí per convertir-se en 100% pública

El soci privat, CESPA SA del grup Ferrovial, ha manifestat la seva voluntat de sortir de l’empresa, i ara els socis públics han devalorar les condicions i el calendari.
Comentaris (0)
Societat // Comarca
Fotografia: Participants en una campanya d´aquest tipus a Vilobí. / Tribuna Selvatana
24/09/2018 15:27

Nova campanya d'identificació i cens d'animals de companyia a diversos municipis de la Selva

És impulsada pel Consell Comarcal i es duu a terme als municipis de Caldes de Malavella, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i Vilobí d’Onyar.
Comentaris (0)
Societat // Santa Coloma
Fotografia: Els treballs han començat aquesta setmana. / David Rueda-Ajuntament
06/09/2018 17:19

Treballs de dragat de la resclosa del parc de Sant Salvador de Santa Coloma per recuperar els gorgs

Amb aquesta actuació es promourà la permanència de l’aigua en els gorgs que s’hi formen, oferint un hàbitat i refugi per als peixos de la riera, especialment en episodis de sequera.
Comentaris (0)
Societat // Lloret
Fotografia: Els directius de ElTenedor als jardins de Santa Clotilde. / Ajuntament
05/09/2018 17:14

130 directius de ElTenedor es reuneixen a Lloret en la seva convenció anual

ElTenedor és l’empresa líder en la reserva en línia de restaurants a Europa amb una oferta de més de 50.000 establiments.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: El màstic de llentiscle

El llentiscle (llat., Pistacia...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La ruda és estimulant i decidida

La ruda és una herba remeiera força...
Àngel Rodríguez Vilagran

Truqueu al mòbil de la meva sogra

Ara fa pocs dies en un conegut...
Tieta Ratafia & CO

Portada


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar