Societat // Comarca // Blanes
Fotografia: La VI Jornada d´Orientació de La Selva II. / Ajuntament
08/05/2018 07:12

Més de 500 joves s'informen sobre opcions del seu futur acadèmic a Blanes

Organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics La Selva II, la VI Jornada d'Orientació de Formació Professional va comptar amb 21 xerrades de 45' minuts simultàniament en tres espais.

Redacció

No hi ha cap mena de dubte que un dels moments més decisius per a una persona és quan ha d'escollir quins estudis, quin futur acadèmic vol emprendre. Per això, per ajudar els joves a poder triar, aquests dies s'organitzen jornades i sessions obertes als centres educatius i/o de suport en aquesta matèria. Una de les més interessants ha estat la VI Jornada d'Orientació de Formació Professional que va tenir lloc aquest passat divendres al Centre de Recursos Pedagògics (CRP) La Selva II amb seu a Blanes. Més de 500 nois i noies van poder informar-se sobre les diferents opcions que tenen al seu abast, a través d'una maratoniana jornada que es va fer a partir de les 9 del matí i que es va allargar, de manera ininterrompuda, fins quarts de 3 del migdia. 

21 xerrades programades simultàniament en 3 espais del CRP La Selva II 
Al llarg de sis hores, es van programar 21 xerrades de 45 minuts cadascuna d'elles sobre els cicles formatius de grau mitjà i FIAP-PFI, desenvolupades de manera simultània en tres espais del Servei Educatiu de La Selva II: les sales Cala Bona, Treumal i Giverola. Com és habitual, la jornada va ser especialment fructífera pels joves, que van poder informar-se i preguntar els dubtes que poguessin tenir amb els professors que els van explicar les diferents opcions. 

Les famílies professionals sobre les quals es va informar van ser les següents: Sistemes Microinformàtics; Cuina/Serveis de Restauració; Comerç; Elaboració de Productes Alimentaris; Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques; Atenció a Persones amb Dependències; Cures d'Auxiliar d'Infermeria; Sistemes Microinformàtics; Gestió Administrativa i Gestió Administrativa d'Àmbit Jurídic; Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural; Indústries Alimentàries: Forneria, Pastisseria i Confiteria; Cuina / Serveis de Restauració; Tècniques Esport. Vela / Busseig; Tècniques Futbol / Salvament i Socorrisme; i Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural / Tècniques Futbol / Salvament i Socorrisme. 

D'altra banda, també es va informar sobre Programes de Formació i Inserció (PFI) i Programes de Formació i Aprenentatge Professional (FIAP). Més concretament es va parlar de dues opcions: Pintura i Auxiliar de Muntatges d'Instal·lacions d'Electricitat, Aigua i Gas. Els respectius instituts i centres educatius on s'imparteixen aquests coneixements estan ubicats en quatre poblacions selvatanes: Blanes, Lloret, Vidreres i Hostalric. A Blanes són els Instituts Sa Palomera, Serrallarga i S'Agulla; a Lloret l'Institut Rocagrossa i l'Institut Ramon Coll i Rodés; a Hostalric l'Institut Vescomtat de Cabrera; i finalment també hi ha l'Institut de Vidreres.
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de: Societat

Societat // Comarca
Fotografia: Visita a la nova maquinària i contenidors de NORA que es va fer el juny passat. / CComarcal
16/10/2018 08:52

NORA, l'empresa de gestió de residus de la Selva, inicia el camí per convertir-se en 100% pública

El soci privat, CESPA SA del grup Ferrovial, ha manifestat la seva voluntat de sortir de l’empresa, i ara els socis públics han devalorar les condicions i el calendari.
Comentaris (0)
Societat // Comarca
Fotografia: Participants en una campanya d´aquest tipus a Vilobí. / Tribuna Selvatana
24/09/2018 15:27

Nova campanya d'identificació i cens d'animals de companyia a diversos municipis de la Selva

És impulsada pel Consell Comarcal i es duu a terme als municipis de Caldes de Malavella, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i Vilobí d’Onyar.
Comentaris (0)
Societat // Santa Coloma
Fotografia: Els treballs han començat aquesta setmana. / David Rueda-Ajuntament
06/09/2018 17:19

Treballs de dragat de la resclosa del parc de Sant Salvador de Santa Coloma per recuperar els gorgs

Amb aquesta actuació es promourà la permanència de l’aigua en els gorgs que s’hi formen, oferint un hàbitat i refugi per als peixos de la riera, especialment en episodis de sequera.
Comentaris (0)
Societat // Lloret
Fotografia: Els directius de ElTenedor als jardins de Santa Clotilde. / Ajuntament
05/09/2018 17:14

130 directius de ElTenedor es reuneixen a Lloret en la seva convenció anual

ElTenedor és l’empresa líder en la reserva en línia de restaurants a Europa amb una oferta de més de 50.000 establiments.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: El màstic de llentiscle

El llentiscle (llat., Pistacia...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La ruda és estimulant i decidida

La ruda és una herba remeiera força...
Àngel Rodríguez Vilagran

Truqueu al mòbil de la meva sogra

Ara fa pocs dies en un conegut...
Tieta Ratafia & CO

Portada


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar